Сегодня пятница 19 апреля 2024
Швидка ліквідація компанії через продаж з компанією «РегСервіс»

У світі бізнес іноді трапляються ситуації, коли виникає нагальна потреба ліквідувати діючу юридичну особу, але при цьому постаратися нанести йому якомога менше шкоди. І тут найкращим виходом з ситуації може стати ліквідація компанії через продаж права на володіння іншому власнику. Номінально юридична особа перестає існувати, а новий господар бере відповідальність за подальшу долю компанія на себе, замінивши при цьому все старе керівництво на нові керуючі кадри.

Експрес-ліквідація підприємств — найбільш законний і дуже швидкий спосіб піти від виниклих нерозв'язних проблем. Але поряд з цим процес такої прискореної ліквідації досить складний і вельми клопоту. Для бездоганного проведення цього стратегічного плану буде потрібно втручання професіоналів, які мають необхідні знання та багатий практичний досвід. Філігранно забезпечити при ліквідації швидку зміну власників і керівників в оптимальні терміни - завдання нелегке, але цілком посильне для компанії «РегСервіс» http://regserv.biz/likvidacziya-cherez-kupivlyu-prodazh-na-nerezidenta, що надає весь комплекс юридичних послуг в Україні.

Початкова стадія експрес-ліквідації передбачає підготовку пакету документів по припиненню компанії шляхом продажу її корпоративних прав. Заява про припинення права власності та продажу прав на володіння компанією, а також проект договору купівлі-продажу повинні бути юридично грамотно підготовлені і, в повній відповідності з вимогами чинного законодавства, засвідчені нотаріусом. Займатися цим самостійно нерозумно, оскільки багато тонкощів цього процесу дилетантам недоступні, а значить продаж загрожує помилками і юридичними неточностями, які в майбутньому можуть дати лазівку для заперечування угоди.

Довіривши всі ці складності компетентних фахівців РегСервіс, можна зняти з себе істотну частину турбот і бути впевненим в їх грамотних і зважених діях. Особливо припинення підприємства ускладнюється при наявних боргах в бюджет, а також під час активної роботи підприємства з великим штатом працівників, при наявності декількох відкритих банківських рахунків. Але і в цьому випадку наші кращі працівники знайдуть гідний вихід, що задовольняє всі сторони процесу.

Слід зазначити, що компанія, ліквідує шляхом продажу прав власності іншому власникові, що не піддається перевіркам контролюючих органів, оскільки відповідальність за майбутню його роботу покладається цілком уже на нового власника.

Просмотров: 177